Menu

Besparen op duurzaam schilderwerk..??

Jotun Optimal is een watergedragen dekkende houtverf voor buiten die de houtnerf zichtbaar laat. De verf is zowel toepasbaar op hout als op steenachtige ondergronden en is uitermate geschikt voor toepassing op houtrijke gevelelementen zoals bijvoorbeeld dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw en houtstapelbouw. Hoewel toepasbaar op steen, is deze houtverf speciaal ontwikkeld voor houten huizen en andere houten bouwwerken. De verf is bedoeld voor buitengebruik, maar ook binnen kunt u er een heel eind mee komen. Het product van de Noorse fabrikant Jotun biedt u als bezitter van een houten huis of andere houtbouwconstructie tal van voordeel.

Voordelen van Jotun houtverf

Jotun Optimal impregneert zeer goed in het oppervlak en geeft hierdoor een buitengewoon goede hechting. De combinatie van hoge kwaliteit bindmiddelen staat tevens garant voor een buitengewoon weerbestendige film. Het is ook een onderhoudsarme houtverf met een glansbehoud van ongeveer twaalf jaar. Omdat Jotun Optimal waterdamp doorlaat, blijft de vochtigheid van het hout binnen aanvaardbare grenzen.

Of het nu warm is of vriest, uw houten huis kan er tegen als u deze houtverf gebruikt. Jotun Optimal is namelijk een uitermate elastisch houtverf, zelfs na diverse seizoenen met extreme temperaturen. Het hout wordt sterk beschermd tegen UV-stralen en weersinvloeden. De houtverf kan in duizenden kleuren worden aangemaakt; u kunt uw houten huis elke gewenste kleur geven en voor talloze tintverschillen kiezen, mocht u dat willen. Omdat de Jotun Optimal houtverf watergedragen is en oplosmiddelarm, doet u ook het milieu een plezier door voor Jotun Optimal te kiezen.

Heeft u een goede indruk gekregen?

Een tevreden opdrachtgever, daar doen we het voor ! Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van Meinema Totaal en hopen dat u alle informatie die u zoekt kunt vinden op deze site. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? U kunt mij bellen op 06 – 53 97 45 32 of ga naar contact.

Ga naar contact