Menu

Het bedrijf

Meinema Totaal is een jong en gemotiveerd allround bedrijf waarbij kwaliteit en tevredenheid op de eerste plaats komen. Het bedrijf begeeft zich tezamen met haar partners, Quartel Bouw en Van Schuppen Wonen en Slapen op de volgende terreinen:

  • schilderwerk
  • bouw en verbouw
  • interieur en stoffering
  • zonwering
  • keukens en meubels op maat
  • laminaat

Het oorspronkelijke bedrijf bestaat sinds 1998 en is opgericht door Ron Meinema. Het heeft sindsdien een aanzienlijke klantenkring opgebouwd in de regio. Het bedrijf werkt efficiënt en denkt graag met de klanten mee, zo is bij ons een goed advies of het verhelpen van eventuele problemen een kleine moeite. Samen met onze partners werken we voor opdrachtgevers in de zakelijke en particuliere markt en verzorgen we het onderhoud en bouwkundige werkzaamheden aan vastgoedprojecten. Met enige trots kunnen we een groeiend aantal opdrachtgevers tot onze vaste relaties rekenen waaronder de vereniging eigen huis en het appartementen complex Villa Cesare te wijk bij Duurstede en de Keizerskroon te Doorn.

Omdat er tegenwoordig zoveel (vernieuwende) mogelijkheden zijn op het gebied van verf en glas etc. wordt het bepalen van een goed verfsysteem en de juiste beglazing steeds belangrijker voor de onderhoud van uw eigendom. Als u hierbij kiest voor MeinemaTotaal, kiest u voor een partner die op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Heeft u een goede indruk gekregen?

Een tevreden opdrachtgever, daar doen we het voor ! Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van Meinema Totaal en hopen dat u alle informatie die u zoekt kunt vinden op deze site. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? U kunt mij bellen op 06 – 53 97 45 32 of ga naar contact.

Ga naar contact