Menu

Project referenties

Henk Breukink
“Ik heb een aantal keren de heer Meinema en zijn partner mogen benaderen voor schilderwerkzaamheden en muurbehang (glasvezel scan). Ik kan getuigen dat we plezierig geholpen werden en dat de werkzaamheden bekwaam uitgevoerd werden en de prijs ook goed vergeleek met andere offertes die we hadden. Ik heb zowel winters als in de zomer schilderwerkzaamheden laten verrichten en we waren telkens zeer tevreden met de wijze van onderhandeling (een duidelijke offerte die telkens netjes verzorgt en op tijd werd verzonden), bereidwilligheid om mee te denken in het verschuiven van meubels binnen de vertrekken waar deze werkzaamheden werden uitgevoerd, het gebruik van hoogwaardige verfstoffen voor binnen en buiten, betalingstermijnen die afgestemd waren op het verloop van de werkzaamheden en doorgaans een goede communicatieve interactie.  Ik kan de heer Meinema van dan ook van harte aanbevelen.”


Het VvE bestuur van “Villa Cesare
“In het voorjaar van 2012 zijn wij na een onderhandeling van 2 a 3 maanden gestart net het schilderwerk van ons gebouw aan de Zandweg 27 te Wijk bij Duurstede. Gezien eerdere ervaringen was het voor ons dus afwachten wat het resultaat zou zijn van jullie werk. Na de oplevering van de eerste delen van de werkzaamheden waren wij heel enthousiast over het resultaat. Wij hopen dan ook op een blijvende samenwerking met Meinema Totaal schilderwerk&interieur.”


E. Quartel van Bouw- en Renovatiebedrijf Quartel
“Tijdens verbouwingen wordt ons vaak gevraagd naar een goede schilder. Wij verwijzen onze klanten graag door naar Meinema Totaal, een zeer ervaren en professioneel schildersbedrijf. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en waar nodig, worden er tips en adviezen gegeven om tot het gewenste eindresultaat te komen. Meinema Totaal, een goede en verstandige keuze.”


Heeft u een goede indruk gekregen?

Een tevreden opdrachtgever, daar doen we het voor ! Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van Meinema Totaal en hopen dat u alle informatie die u zoekt kunt vinden op deze site. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? U kunt mij bellen op 06 – 53 97 45 32 of ga naar contact.

Ga naar contact