Menu

Onze mening over goed schilderwerk

Goed onderhouden schilderwerk loont!

Schilderen is meer dan alleen beschermen van uw huis of bedrijf. Met een kwalitatief hoogstaande afwerking in combinatie met een gedegen kleuradvies-  zult u jarenlang met een tevreden blik naar uw onroerend goed kunnen kijken. De buitenkant van uw huis door een vakman laten schilderen scheelt u tijd en rompslomp. Bovendien bent u verzekerd van een prima resultaat en langdurige bescherming! En u haalt de kosten van goed schilderwerk bij verkoop van uw huis er dubbel en dwars uit. De rentekosten voor onderhoud zijn fiscaal aftrekbaar. Reden te meer om de professionele schilder in te schakelen.

Planmatig onderhoud is verstandig

Het overgrote deel van de huizen in Nederland is traditioneel gebouwd en moet nog vele jaren mee. Uit onderzoek blijkt dat het onderhoud van buitenschilderwerk aan woningen en gebouwen naar schatting 35 tot 50% van het totaal onderhoudsbudget vergt. Onderhoud is het meest effectief en efficiënt als het planmatig wordt uitgevoerd.

Wat is een planmatig onderhoudsschema?

Een planmatig onderhoudsschema bestaat uit een basisverfsysteem en periodieke onderhoudsbeurten. Het basisverfsysteem voorziet in alle maatregelen die nodig zijn om een ondergrond te verkrijgen, waarop gedurende een lange reeks van jaren het schilderwerk met eenvoudige onderhoudsbeurten in goede staat is te houden.

De voordelen van planmatig onderhoud zijn:

  • kostenbesparing
  • kostenbeheersing: voorkomen van dure herstelwerkzaamheden
  • Het object staat er altijd goed geschilderd en verzorgd bij en is uw visitekaartje

Heeft u een goede indruk gekregen?

Een tevreden opdrachtgever, daar doen we het voor ! Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van Meinema Totaal en hopen dat u alle informatie die u zoekt kunt vinden op deze site. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? U kunt mij bellen op 06 – 53 97 45 32 of ga naar contact.

Ga naar contact