Menu

Wat is het Meinema Totaal Concept?

Van Bouw tot Stoffering

Meinema Totaal levert u graag het beste. Bij een ‘make over’ van uw huis komt naast het schilderwerk vaak ook een kleine of grotere verbouwing kijken. En als de verbouwing gedaan is, de muren en wanden geschilderd zijn, dan wilt u misschien ook wel nieuwe gordijnen of een andere moderne raamdecoratie. Dan is het toch fijn als bij zo’n project alles goed op elkaar afgestemd verloopt? In het Meinema Ttoaal Concept werken mij daarom graag met onze vaste partners. Wij stellen ze graag aan u voor!

Bouw of Verbouw?

Voor het bouwen en verbouwen bieden wij u de ervaring aan van Quartel Bouw ook uit Wijk bij Duurstede.  Dit betrouwbare partnerbedrijf heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in de regio en is een vertrouwd adres voor al uw mogelijke (algehele) verbouwingen. Quartel Bouw werkt samen met alle mogelijke andere disciplines zoals bijvoorbeeld: loodgieters, metselaars, tegelzetters enzovoort. Op deze manier zijn wij gezamenlijk altijd in staat een volledige en omvangrijke verbouwing vakkundig en professioneel te realiseren.

We zorgen ervoor dat u altijd te maken heeft met één contactpersoon die de werkzaamheden met u opneemt en bespreekt en oplevert. Dit is altijd de heer Quartel zelf zodat u weet waar u aan toe bent en te allen tijde een goed aanspreekpunt heeft.

Eric Quartel
Goudse Steen 3
3961 XS Wijk bij Duurstede
telefoon: 06 – 51 12 50 65

Van vloerbedekking tot raamdecoratie!

Onze partner van Schuppen wonen en slapen  heeft inmiddels 30 jaar  ervaring. Dit vakkundige bedrijf  weet wat er te koop is op het gebied van woningtextiel, vloerbedekking, raamdecoratie en slapen en beschikken over de nieuwste collecties.

Als klant kunt u profiteren van hun gratis en deskundig advies. Voor meer informatie kunt u terecht in de winkel in Wijk bij Duurstede of kijken op de website: Van Schuppen wonen-slapen.

U kunt ook altijd contact opnemen met:
Ellen van Schuppen
Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede
telefoon: 0343 – 572600

Heeft u een goede indruk gekregen?

Een tevreden opdrachtgever, daar doen we het voor ! Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van Meinema Totaal en hopen dat u alle informatie die u zoekt kunt vinden op deze site. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? U kunt mij bellen op 06 – 53 97 45 32 of ga naar contact.

Ga naar contact