Menu

Wat is het Meinema Totaal Concept?

Van Bouw tot Stoffering

Meinema Totaal levert u graag het beste. Bij een ‘make over’ van uw huis komt naast het schilderwerk vaak ook een kleine of grotere verbouwing kijken. En als de verbouwing gedaan is, de muren en wanden geschilderd zijn, dan wilt u misschien ook wel nieuwe gordijnen of een andere moderne raamdecoratie. Dan is het toch fijn als bij zo’n project alles goed op elkaar afgestemd verloopt. In het Meinema Totaal Concept werken graag met kwalitatieve plaatselijke ondernemers.  Wij stellen ze indien nodig graag aan u voor!

Bouw of Verbouw?

Voor het bouwen en verbouwen bieden wij u de ervaring aan van Quartel Bouw  uit Wijk bij Duurstede.  Dit betrouwbare partnerbedrijf heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in de regio en is een vertrouwd adres voor al uw mogelijke (algehele) verbouwingen. Quartel Bouw werkt samen met alle mogelijke andere disciplines zoals bijvoorbeeld: loodgieters, metselaars, tegelzetters enzovoort. Op deze manier zijn wij gezamenlijk in staat om een volledige en omvangrijke verbouwing vakkundig en professioneel te realiseren.

We zorgen ervoor dat u altijd te maken heeft met één contactpersoon die de werkzaamheden met u opneemt en bespreekt en oplevert. Dit is altijd de heer Quartel zelf zodat u weet waar u aan toe bent en te allen tijde een goed aanspreekpunt heeft.

Eric Quartel
Goudse Steen 3
3961 XS Wijk bij Duurstede
telefoon: 06 – 51 12 50 65

Van vloerbedekking tot raamdecoratie!

Bas van Schuppen Interieur

Bas van Schuppen heeft ruim 20 jaar ervaring in de woninginrichting en zet ruim 100 jaar familietraditie voort. Bas is een vakman en staat voor kwaliteit. Hij komt graag bij u thuis om samen de mogelijkheden te bespreken en u een professioneel advies te geven. Hij kan u de stalen laten zien en voelen, zodat u direct kunt zien wat het beste bij uw interieur past. Daarnaast bent u van harte welkom om onze nieuwe showroom te komen bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken!

http://basvanschuppen.nl/

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezichtigen bel 0f mail:

Bas van Schuppen
06 462 722 60
info@basvanschuppen.nl

Heeft u een goede indruk gekregen?

Een tevreden opdrachtgever, daar doen we het voor ! Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van Meinema Totaal en hopen dat u alle informatie die u zoekt kunt vinden op deze site. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? U kunt mij bellen op 06 – 53 97 45 32 of ga naar contact.

Ga naar contact